Често задавани въпроси | Go Watches - твоят нов любим магазин за часовници!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 100 ЛВ

×

Често задавани въпроси

Каква е цената на доставка?

 

Цената за доставка се калкулира към сумата за плащане при направа на поръчка в сайта автоматично спрямо ценови калкулатор. Доставката на поръчки над 100 лева за територията на България е безплатна.

 

Колко време отнема обработването на поръчката?

 

Поръчаните се обработват в период от 1-3 работни дни.

 

Мога ли да върна закупен продукт?

 

Да, можете да върнете продукт, за който сте размислили, в рамките на 14 дни. Единственото условие е те да отговарят на следните условия:

 

Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени, такива с увредената или не цялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.

 

Продуктите трябва да са в своята оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети и всички документи, с които е доставен продуктът.

 

Разходите за връщане на продукти и замяна са за сметка на клиента с изключение на случаите на грешка от страна на GO WATCHES или при дефектна стока, транспортните такси се поемат от нас.

 

 

Как ще бъде възстановена сумата на закупения продукт, ако го върна?

 

В случай, че вашия продукт отговаря на условията за връщане, ще се свържем с вас да ни предоставите банкови данни.

 

Какви са методите на плащане?

 

Методите на плащане са:

  • Наложен платеж;
  • Банков превод.

Абонирайте се
за нашия бюлетин

Блог go to blog